Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

05.09.2010., 09:51:51
 HK Ledolomac - ForumNHL 09NHL 09 - dodaciNHL 09 Data play center
 Str: [1]
Ispis
Autor Tema: NHL 09 Data play center  (Posjeta: 611 )
Metalac-os
NHL
Administrator
Hero Member

Shut up women get on my horse!!!!

metal-os@hotmail.com
Profil WWW Email
« : 13.11.2008., 17:23:23 »

Data play centar pokrenite prije pokretanja igre.On radi log svih podataka vezanih za online utakmice.Njegova upotreba je obavezna za sve ligaške susrete.Program bilježi statistiku igre i sprema je u .txt fajl koji se nalazi u folderu "nhl08game_playcenter_beta"-->"logs" folder.Odaberite svoj tim i tim protiv kojeg igrate i označite dali vi kreirate server,ako ne ostavite neoznačeno.
« Zadnja izmjena: 08.12.2008., 18:18:00 metalac » Evidentirano

Metalac-os
NHL
Administrator
Hero Member

metal-os@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #1 : 31.01.2009., 17:23:09 »

Uočili smo da nekima nije jasno kako se koristi play centar pa evo detaljno. Play centar je prije igre potrebno samo pokrenuti i ako vidite cudne znakove kliknite na cekic i prebacite na engleski jezik. Nadalje nakon što se pokrenuli play centar NE stiščite tipku "start game" nego samo spustite (minimizirajte) prozor play centra i udjite u igru. Nakon što ste odigrali utakmicu samo ugasite play centar on automatski sve sprema u "logs" folder.U Logs foderu su 4 filea 1 txt i 3 exel filea.Taj jedan .txt stavljate u izvjestaj posta.
Evidentirano

boristurk
Sr. Member

why so serious?

Profil Email
« Odgovor #2 : 31.01.2009., 22:33:58 »

Jos je moguce da playcentar ne radi ako vam igra nije instalirana na"defaultno" mjesto, u "Program Filese" na "C"-u

To je u mom slucaju, pa znam... Dakle, morate ic na cekic(opcije) i tamo u "NHL2009.exe path" napisat gdje vam se nalazi igra i doc do krajnjeg exe filea

Kod mene je to u My Documents, i da ne bi bilo zabune My Documents se nalazi na "D" particiji, ako napisete "C:\My Documents..... nista od toga

"D:\My Documents\NHL 091\nhl2009.exe  -  tako je kod mene

Evo, nadam se da ce bit od pomoci nekome
Evidentirano

why so serious?
Aladdin86
Gost
« Odgovor #3 : 07.03.2009., 20:32:56 »

Jos je moguce da playcentar ne radi ako vam igra nije instalirana na"defaultno" mjesto, u "Program Filese" na "C"-u

To je u mom slucaju, pa znam... Dakle, morate ic na cekic(opcije) i tamo u "NHL2009.exe path" napisat gdje vam se nalazi igra i doc do krajnjeg exe filea

Kod mene je to u My Documents, i da ne bi bilo zabune My Documents se nalazi na "D" particiji, ako napisete "C:\My Documents..... nista od toga

"D:\My Documents\NHL 091\nhl2009.exe  -  tako je kod mene

Evo, nadam se da ce bit od pomoci nekome

Pa kad klikas start game on ako nadje igru znaci da zna gde je ... svako ko pokusa to .. znace da li je prepoznao exe...Smiley
Evidentirano
Metalac-os
NHL
Administrator
Hero Member

metal-os@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #4 : 04.04.2010., 21:32:53 »

Nove upute:

Novi play centar (u attachu)radi sasvim ok! Preporuča se da se prije igranja udje u postavke play centra (simbol čekića, slika 1) i namjesti jezik na engleski, da se odredi NHL .exe path: (obicno treba otici na c/program files/ea sports/nhl 09/nhl 2009.exe) i da se odredi "stats save path" (folder za čuvanje statova) to neka vam bude desktopu. Kada podesite te postavke možete otići na "start game" (slika 2.)u početnom prozoru playcentra, tamo odrediti timove sa kojima igrate i upisati IP adrese i odrediti tko hosta igru s postavljanjem kvačice u doljnji prozorčić. Nickname nije bitan. Kada kliknete "set in game" potrebno je samo u igri otiči na "play on line" i on automatski upise ip adresu i odabere momcad.
« Zadnja izmjena: 04.04.2010., 22:02:40 Metalac-os » Evidentirano

Str: [1]
Ispis
Skoči na:  

HK Ledolomac - Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Theme by Fussilet.com