Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

05.09.2010., 09:38:10
 HK Ledolomac - ForumNHL 09Prijateljske utakmiceMedved Boy
 Str: [1]
Ispis
Autor Tema: Medved Boy  (Posjeta: 215 )
Medved Boy
Newbie
*

Profil Email
« : 06.05.2010., 20:46:09 »

ko hoće samnm prijateljske ligu,turnir neka ovdje piše pa ćemo srediti Wink
Cheesy
Evidentirano
klebusSB
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #1 : 08.05.2010., 10:46:35 »

oć ja al neznam kak i šta moram napravit da igram, tek sam se uključio ovdje
Evidentirano
D_eye.dee
Nemam potpis
Administrator
Hero Member

Let's Go Flyers

d3_os@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #2 : 08.05.2010., 16:47:37 »

Dečki sve upute su vam na forumu...malo pogledajte po forumu šta i kako i vjerujem da ćete se brzo snaći

preporučam vam da se i jedan i drugi instalirate hamachi (imate temu ovdje na forumu hamachi) i u toj temi si skinete taj programčić, instalirate i nakon instalacije se uključite u sobu (ime i password sobe je također napisano u temi hamachi) taklo da ni tu nebi trebalo biti problema

to je program koji nam zamjenjuje chat i tamo se sve dogovarate i vidite tko je online a tko nije i onda tamo se sve dogovorite jer je dosta teško se ovako dogovarat preko foruma...

Palac gore
Evidentirano

Hokej, Hokej, Hokej i samo Hokej     Philadelphia Flyers

Medved Boy
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #3 : 14.05.2010., 17:14:26 »

Dečki sve upute su vam na forumu...malo pogledajte po forumu šta i kako i vjerujem da ćete se brzo snaći

preporučam vam da se i jedan i drugi instalirate hamachi (imate temu ovdje na forumu hamachi) i u toj temi si skinete taj programčić, instalirate i nakon instalacije se uključite u sobu (ime i password sobe je također napisano u temi hamachi) taklo da ni tu nebi trebalo biti problema

to je program koji nam zamjenjuje chat i tamo se sve dogovarate i vidite tko je online a tko nije i onda tamo se sve dogovorite jer je dosta teško se ovako dogovarat preko foruma...

Palac gore

sve ja imam samo nikoga nikad nema na hamachiju Tongue
Evidentirano
Medved Boy
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #4 : 28.06.2010., 12:21:10 »

- 4:3
                    (medved boy)                                                (metalac)

ha što reći još jedna izvrsna partija od strane metalca, mi kad kod igramo uvijek je napeto Cheesy
statistika sve govori ali ajmo vam malo objanit situaciju ; znači metalac je bio bolji i prvu trećinu i dio druge ali kada su se momci sa pacifika počli dizat te su u jednom trenutku treće trećine zabili dva brza shorthanded gola, a da zaboravih reć da je golman (moj) bio u prve dve trećine na nezavidnom nivou ali onda postignutim golovima moral mu se podigao i tako smo uzavršetku postigli i 4. odlućujući gol Smiley
ha što ja tu brbljam pogledajte sami Smiley
STATISTIKA

3STARS

ZANIMLJIVOST

-je u tome kad god igramo ja  imetalac postotak pasa je oko 70 80, uvijek ima puno isključenja te hitseva Cheesy

nadam se da je dobro za moj prvi izvještaj Smiley
Evidentirano
 Str: [1]
Ispis
Skoči na:  

HK Ledolomac - Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Theme by Fussilet.com